Over Stucadoor Zuid-Holland

Stucadoor Zuid-Holland heeft al tientallen jaren ervaring met het leveren van gedegen advies en hoge kwaliteit wat betreft stucwerk. Ieder project wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd en naar uw tevredenheid afgeleverd. Onze stucadoors hebben jaren praktijk ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen verschillende soorten stucwerk voor u bewerkstelligen. Naast stucadoorsbedrijf zijn wij ook leerbedrijf.

Onze werkwijze

Via ons contactformulier kunt u ons vragen stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Maar om ook tot een goede prijscalculatie te komen, moet er een afspraak gemaakt worden om het werk te inventariseren. Tijdens deze inventarisatie wordt alles samen bekeken en opgemeten. Zo komen we samen tot een zo mooi mogelijk eindresultaat. Waar nodig zal de stucadoor advies geven over bijvoorbeeld materiaalkeuze, maar hij zal ook uw vragen beantwoorden. Hierna zal het werk, zoals op de offerte aangegeven is, worden uitgevoerd. Hierbij is het mogelijk om meerwerk, tegen de opgegeven meterprijs, uit te laten voeren. Wanneer onze werkzaamheden klaar zijn, zullen wij het uitgevoerde werk netjes en naar wens opleveren. Na de oplevering van het werk dient de betaling plaats te vinden. Deze kunt u pinnen of contant betalen.

Onze werkzaamheden

Stucadoor Zuid-Holland verzorgt zowel stucwerk voor nieuwbouw als renovatie- en restauratiewerk. Wij verzorgen de volgende diensten voor u:

  • Glad pleisterwerk
  • Schuurwerk
  • Sierpleister
  • Lijsten en ornamenten
  • Buitengevels